Gropgärdesvägen 2 Ljusterö / Österåker

Tomtarea: 1687 Kvm
Pris: 995 000 KR

Välkommen till området kring Ljusterö Skärgårdsby! Här finns möjlighet att förvärva en unik tomt i detaljplanerat område, centralt på Ljusterö.

Tomten är på 1687 kvm, högt placerad, avskilt med ändå i direkt anslutning till populära Ljusterö skärgårdsby, och alla bekvämligheter Vid ljusterö Torg i fråga om butiker, frisör , service och restauranger.

Detaljplanen för tomten är mycket generöst tilltagen och medger fantastiska möjligheter till byggnation både av en stor huvudbyggnad, komplementshus, & garage. Utöver detta kan byggnad ur Attefallskonceptet uppföras med enbart bygganmälan. Kommunen ser mycket positivt på bygge på denna tomt för permanent eller fritidsanvändande.
Kontakt med husleverantör finns om köparen vill ha proffshjälp med val av hus och byggprocessen. Välkomna att skapa ditt drömhem!

Gropgärdesvägen 2

Välkommen det stekheta området kring Ljusterö Skärgårdsby!

Här finns en god möjlighet att förvärva en unik tomt i detaljplanerat område, centralt på Ljusterö.

Tomten är på  1687 kvm, högt placerad, avskilt med ändå i direkt anslutning till populära Ljusterö skärgårdsby, och alla bekvämligheter Vid ljusterö Torg i  fråga om butiker, frisör , service och restauranger.

Detaljplanen för tomten är mycket generöst tilltagen och medger mycket goda möjligheter till byggnation både av en stor huvudbyggnad,  komplementsbyggnad, och garage. Utöver detta kan byggnad ur Attefallskonceptet uppföras med enbart bygganmälan. Kommunen ser mycket positivt på byggnation på denna tomt, och att marken lämpar sig mest till just byggnation av hur gör permanent eller fritidsanvändande. Kommunen har till och med utformat ett förslag på disposition av hur byggnader skulle kunna placeras på tomten. 

För att hjälpa köparen vidare med val & utformning av hus, så har kontakt etablerats med Sveriges ledande husleverantörer som, om köparen så önskar kan guida och hjälpa denne vidare i alla steg till sitt nya drömboende. En husleverantör har tagit fram förslag på typhus som skulle lämpa sig ypperligt på platsen. Dessa förslag uppvisas vid visat intresse. För dig med egna idéer så finns dock alla möjligheter att skapa något eget och styra vad och hur Ni vill bebygga fastigheten, och stöttningen från husföretaget är frivillig och sträcker sig så långt eller kort som Du som köpare önskar.

Välkommen att skapa Din husdröm på ljuvliga Ljusterö! 

Ljusterö

Ljusterö har verkligen allt det fantastiska som kännetecknar Stockholms Skärgård, såsom kobbar, hav, båtliv, fiske och naturupplevelser i världsklass under årets alla månader. Ljusterö Skärgårdsby är som ett pittoreskt nytt litet samhälle som håller på att växa fram med villor och lägenheter. Intill ligger Ljusterö Torg, här finns service såsom matbutiker, restauranger och allmänservice. Även i närheten ligger Ljusterö kyrka samt skola. Därtill självklart alla Ljusterös övriga attraktioner rekreation och friluftsliv, t.ex. är ett besök till Linanäs marina att rekommendera eller varför inte en runda på golfbanan. Bra kommunikationer i form av färja till fastlandet mindre än 5 minuter bort.

Ägandeform:
Friköpt - Tomt
Fastighetsbeteckning:
MELLANSJÖ 1:37
Tomtarea:
1687 Kvm (Fastighetsregistret)
Planbestämmelser:
Detaljplan: För västansjö (2014-06-16) (genomförd )
Skattesats:
29.18%
Energistatus:
Behövs ej
Servitut:
fnr_010534033: Gemensamhetsanläggning Österåker MELLANSJÖ GA:5
Servitut:
0117-16/97 - 1: Ledningsrätt vatten och avlopp (2017-03-29)

Visningar

  • 2019-10-26 12:30–13:00
    Välkommen på visning
Ljusterö Webb2
Ljusterö Webb6
Ljusterö Webb3
Ljusterö Webb4
Ljusterö Webb5
Ljusterö Webb9
Ljusterö Webb10
Ljusterö Webb13
Ljusterö Webb14
Ljusterö Webb16
Ljusterö Webb17
Ljusterö Webb18

Planritningar

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.