fbpx
Kommande försäljning
SNART TILL SALU
Med Early Bird har du chans att både visa och upptäcka objekt före alla andra. Låter det intressant? Kontakta oss för vidare info!
SÄLJ MED OSS!
10 000:- om vi inte lyckas.
10 000:- om vi inte lyckas.
SÄLJ MED OSS!

Fruktträdsgatan 9 Hildedal / Göteborg

Rum: 1.5 ROK
Boarea: 33 Kvm
Avgift: 2 093 KR/MÅN

På behändigt avstånd från både stadsliv och natur ligger denna 1,5a som är i nyskick. Tack vare att huset ligger så bra till i området har du här finare utsikt än flera av grannarna. Stilrena färger och bra vitvaror gör boendet bekvämt. Balkongen är i ett fint och fritt läge och ger lägenheten en pampig inramning. Härifrån når du mataffärer, saluhall och handel vid Backaplan på några minuter och bussförbindelsen är utmärkt!

Hall

Vitt matlackad askparkett och vita väggar. Möblerbar hall med förvaring i garderober.

Kök

Vitt matlackad askparkett och vita väggar. Arbetsbänk i gråmelerat laminat och över det sitter vit rektangulärt kakel. Märkesköket från Marbodal är utrustat med köksfläkt , kombinerad kyl/frys, diskmaskin, hällspis, inbyggd ugn samt inbyggd micro. Samtliga vitvaror från Siemens. Matplats för 4 personer.

Allrum

Vitt matlackad askparkett och vita väggar. Plats för matplats samt soffgrupp och TV-möbel. Utgång till balkong i vackert söderläge med utsikt över centrum.

Sovalkov

Vitt matlackad askparkett och vita väggar. Plats för 160 cm säng och sängbord.

Badrum/Tvättrum

Grått klinkersgolv och helkaklade vita väggar. Rummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasdörrar samt tvättmaskin (Siemens).

Förvaring

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Området

Hildedal är ett fint och naturnära område med lika långt till Tuve som till Kvillebäcken. Läget ger fantastiska möjligheter för både stadsliv i en morden stadskärna som träningsmöjligheter och naturliv.

Eftersom området ligger mycket bra geografiskt är det nästan omöjligt att räkna upp antalet skolor, mataffärer och motionsanläggningar. Det kan dock nämnas att området vid Sankt Jörgen, Saluhallen i nya Kvillebäcken och Hisingsparken är några av smultronställena ni kan börja utforska.

Bussförbindelserna hit är utmärkta och även möjligheten att ta sig mot Torslanda och Volvo med bil gör området lättillgängligt. Knutpunkten vid Wieselgrensplatsen och Backaplan öppnar upp möjligheterna att ta sig till hela Göteborg med omnejd.

BRF Vildapeln i Hildedal

BRF Vildapeln i Hildedal. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 2012. I föreningen finns 54 Svanenmärkta lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Till föreningen hör adresserna Fruktträdsgatan 9 och 11. Föreningen köpte fastigheten 2016 (äger marken).

Föreningens ekonomi:
En överlåtelseavgift tas ut om 2,5% av gällande prisbasbelopp som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 1% av gällande prisbasbelopp.

Allmänt:
Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning.
Gemensam innegård med utegym, utemöbler och grill i föreningen finns även cykel- och barnvagnsförråd, miljörum samt återvinningsrum.

Föreningens fastighet Göteborg Tuve 15:192 är delägare i gemensamhetsanläggning Tuve GA:101 tillsammans med Brf Äppelbloms och Kärnhuset fastigheter. Dessutom ingår föreningens fastighet i Tuve GA:105 och Tuve GA:109 tillsammans med Brf Äpplebloms, Brf Kärnhusets och Trollängens fastigheter. Gemsamhetsanläggningarna omfattar bland annat parkeringsplatser, gata, gångväg, lekplats samt komplementbyggnader.

Renoveringar
Inga underhållsåtgärder är inplanerade de närmsta åren då husen fortfarande är nybyggda.

TV och internet
Föreningen är ansluten till kabel-TV och internet via Telia Trippel Pay (fiberlan)

Parkering
I föreningen finns 24 parkeringsplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. I dagsläget är det kö.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare? = Nej
Tillåter föreningen delat ägande? = Ja (Den boende måste äga minst 10%)
Äger föreningen marken? = Ja

Uppgifterna är uppdaterade 2020-11-23

Angiven information ovan kommer ifrån föreningens hemsida, föreningens dokumentation samt från styrelsen. Om denna information är viktig för din affär råder vi dig att kontrollera den själv. Vi som mäklare ansvarar ej för att denna information är korrekt.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
33 Kvm (Säljarens uppgift)
Rum:
1.5 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
9-1205
Lägenhetsnr LMV:
1205
Tillträde:
Enligt önskemål
Byggnadstyp:
Gatuhus
Byggnadsår:
2017
Våning:
3 av 5
Hiss:
1
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2093
Ingår i avgiften:
I månadsavgiften igår värme, kallvatten, TV, bredband (Fiber Triple play). Kostnad för varmvatten och hushålls-el debiteras efter faktisk förbrukning.
Känd avgiftsförändring:
Angiven avgift gäller efter sänkning januari 2021.
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
64
Energiprestanda:
64 kWh/Kvm och år
Energiklass:
C
Energideklarationsadress:
Fruktträdsgatan 9
DRIFTSKOSTNAD El:
150 /mån
1800 /år
DRIFTSKOSTNAD Vatten/Avlopp:
200 /mån
2400 /år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
98 /mån
1176 /år
Driftskostnader totalt:
448 /mån
Driftskostnader kommentar:
I angiven driftskostnad för en person ingår hushållsel ca 1800 kr/år samt hemförsäkring ca 1176 kr/år samt varmvatten ca 2400kr/år. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på vem som lever i bostaden.
Förening:
BRF Vildapeln i Hildedal
Org.nr:
769624-6516
IMG_1647
IMG_1651
BY3A6570
BY3A6575
BY3A6591
BY3A6568
BY3A6536
IMG_1623
IMG_1620
BY3A6557
BY3A6526
IMG_1657
Information - Berätta att du kommer
IMG_1669
Alkemisten
Dahls bageri
Hisingsparken promenad
Slättadamm

Planritningar

Frukttradsgatan_9_2003_14088417

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.