fbpx

Glöstorps Röseväg 6 Tuve / Göteborg

Såld
Rum: 3 ROK
Boarea: 66 Kvm
Avgift: 3 570 KR/MÅN
Pris: 2 680 000 KR

Nu kommer en välplanerad trea i ljust och hemtrevligt läge, i barn och djurvänliga Tuve. Tack vare sina stora fönster och med balkong i söderläge fylls lägenheten av ett behagligt ljus. Från balkongen har du fri utsikt över stora delar av Tuve och Hisingsparkens fina natur. Märkesköket från Marbodal med ljust kakel och ljusa skåpdörrar adderar till den trivsamma känslan. Lägenheten har genomgående mycket hög materialstandard och det enhetligt lagda ekparkettgolvet förstärker känslan av rymd. Helhetsintrycket av detta är att bostaden fortfarande känns som ny och det är ytterligare något år innan föreningens fem-årsbesiktning från nybygget skall göras.

Tack vare sitt läge i föreningen kommer du enkelt ut till natur och grillplats. Föreningen har både gym, bastu och övernattningslägenhet. Från området når du lätt till allt som gör vardagen enkel så som mataffärer, sjukvård, natur och träningsmöjligheter. I centrala Göteborg är du på ca 18 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Hall

Grått klinkersgolv och ljusa tapetserade väggar. Möblerbar hall med plats för ytterkläder i mycket stor skjutdörrsgarderob som går från golv till tak.

Renoveringar:
2017 tapetserades väggarna

Kök

Ekparkett och ljusa tapetserade väggar. Arbetsbänk i slitstarkt grå laminat och över det sitter vitt rektangulärt kakel. Märkesköket från Marbodal är utrustat med köksfläkt, fullstor kyl och frys, inbyggd diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro samt induktionshäll. Vitvaror i rostfritt utförande från Electrolux. Köksfläkten i rostfritt från Swedon. Matplats för 6 personer invid fönster med trivsam utsikt.

Renoveringar:
2018 kompletterades skafferiet med extra utdragslådor.

Vardagsrum

Ekparkett och ljusa tapetserade väggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Plats för bland annat stor soffgrupp och tv-möbel. Utgång till balkongen i söderläge med utsikt över grönområden och hustak.

Renoveringar:
2017 tapetserades väggarna.
2020 lades ny trall på balkongen.

Sovrum 1

Ekparkett och ljusgrå målade väggar. Plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob.

Renoveringar:
2019 målades väggarna och fondvägg sattes upp.

Sovrum 2/Arbetsrum

Ekparkett och ljusgrå målade väggar. Plats för bredare enkelsäng och arbetshörna. I anslutning till rummet finns två garderober och ytterligare en skjutdörrsgarderob som kan användas som dold kontorsplats. 

Renoveringar:
2020 målades väggarna.

Badrum/Tvättavdelning

Klinkergolv med golvvärme och helkaklade vita väggar. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, kommod med handfat, spegelskåp, handdukstork samt dusch med frostad glasvägg. Tvättavdelning är utrustad med tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux) samt linneskåp.

Förråd

Till lägenheten hör ett rymligt uppvärmt förråd placerat intill hissen på entréplan.

HSB BRF Blåsippan i Göteborg

HSB Brf Blåsippan i Göteborg är en äkta förening som bildades 2008. Byggåret är 2016. Föreningen består av 74 bostadsrätter.

Föreningens ekonomi:
Överlåtelseavgiften (som betalas av säljaren) är 2,5% av basbeloppet. Pantsättningsavgiften är 1% av basbeloppet per pant.

2017/07 höjdes avgiften med 2%.
2018/07 höjdes avgiften med 5%.

Ingen avgiftsförändring är känd för föreningens närtid.

Allmänt:
I föreningen finns en gemensam samlingslokal samt ett välutrustat gym men stor bastu i samma lokal. Föreningen har även ett övernattningsrum. Dessa är belägna på Glöstorps Röseväg 8. Varje uppgång har ett gemensamt cykel och barnvagnsrum  invid entrén.

Gemensam innergård med utemöbler, grillplats och lekplats.

Renoveringar:
2017 byttes luftfiltren på lägenheternas FTX-system ut.
2019 genomfördes en ventilationskontroll (OVK) och luftfiltren byttes ut.

Föreningen följer en underhållsplan.

TV/Internet:
Föreningen har gruppanslutning till digital-TV och Internet via Telia TripplePlay.

Parkering:
Föreningen förfogar över ett garage med 28 platser samt 44 utomhusplatser. En garageplats kostar ca 700 kr/mån och 6 mc-platser finns att hyra. Utomhusplatser kostar utan el-stolpe ca 400 kr/mån och 475 kr/mån med el-stolpe. I dagsläget är det till samtliga platser garageplatser.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare? = Nej
Tillåter föreningen delat ägande? = Ja (Den boende måste äga minst 10%)
Äger föreningen marken? = Ja

Uppgifterna är uppdaterade 2020-07-22

Angiven information ovan kommer ifrån föreningens hemsida, föreningens dokumentation samt från styrelsen. Om denna information är viktig för din affär råder vi dig att kontrollera den själv. Vi som mäklare ansvarar ej för att denna information är korrekt.

Tuve

Tuve är en naturnära stadsdel med flera stora parker, promenadsträckor och friluftsaktiviteter. Härifrån når du sporthall, golfbanor och 4H-gård på bara några minuter.

På Tuve torg har du allt du behöver för att ha en lätt vardag. Vårdcentral, apotek, tandläkare, två mataffärer och ett nyöppnat Nordic wellness gym. Du har även en lunchrestaurang som på även serverar pizza.

Inom några minuter finner du hela sex skolor där Fridaskolan kanske är den mest kända och populära. Under 2021 förväntas den nybyggda Glöstorpsskolan invid Tuve torg stå färdig. Skolan är för årskurs 4 till 9. Nolehultsvägens förskola är en nybyggd förskola som blir en naturlig mötesplats för barn och nyblivna föräldrar.

Den närmsta omgivningen består av Sankt Jörgen som är känd för sitt spa, underbara restaurang och golfbana. 

Från Tuve går buss 17 som först tar dig till Hjalmar Brantingsplasen med anknytning till resten av Göteborg och behöver du  ta dig centralstationen mitt i centrum så tar det ca 18 minuter med samma buss. Bussarna går var 4e minut under stora delar av dagen.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
66 Kvm (Föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
1 till 2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
135
Lägenhetsnr LMV:
1304
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Byggnadsår:
2016
Våning:
3 av 6
Hiss:
1
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Huvudsakligt väderstreck:
Som nytt
Avgift:
3570 kr
Ingår i avgiften:
I avgiften ingår värme, digital-TV (Lagom) IP-telefoni (ej samtalskostnad) samt bredband (100 Mbit/s). Kostnad för varm-och kallvatten samt hushållsel
Andelstal, förening:
1.29047 %
Andelstal, ägande:
1.22185 %
Överlåtelseavgift:
1183 kr
Energistatus:
Ej utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
192 kr/mån
2304 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Vatten/Avlopp:
180 kr/mån
2160 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
160 kr/mån
1921 kr/år
Driftskostnader totalt:
532 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
I angiven driftskostnad för två personers hushåll ingår hushållsel inklusive elnät ca 2304 kr/år, hemförsäkring inklusive BRF-tillägg ca 1921 kr/år samt vatten ca 2160 kr/mån. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på de faktiska levnadsförhållandena.
Förening:
HSB BRF Blåsippan i Göteborg
Org.nr:
769618-6407

Dokument

Inga dokument

Visningar

Kontakta mäklare för visning

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.