Kommande försäljning
SNART TILL SALU
Med Early Bird har du chans att både visa och upptäcka objekt före alla andra. Låter det intressant? Kontakta oss för vidare info!
SÄLJ MED OSS!
10 000:- om vi inte lyckas.
10 000:- om vi inte lyckas.
SÄLJ MED OSS!

Vårdkasevägen 20B Järfälla

Rum: 5 ROK
Boarea: 160 Kvm
Avgift: 4 807 KR/MÅN
Bud: KR

Välkomna till detta arkitektritade hus i lugna och familjevänliga Skälby! Bostaden är byggd 2015 och har genomgående hög standard genom Vedum-kök, ekparkett, designkamin och SPA-bad. Det ingår även 3 stycken parkeringsplatser.
Välkommen hem!

INTERIÖR

Entréplan.

Hall.

Välkomnande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder, skor etc.

Vardagsrum.

Ljust och härligt vardagsrum som ligger mot köket i öppen planlösning. Här finns plats för soffa, tv-möbler, matsalsbord etc. Braskaminen, dom stora fönsterpartierna och planlösningen gör att detta rum verkligen blir hjärtat av bostaden.

Kök.

Exklusivt och väl tilltaget kök från Vedum. Vitlackade luckor med ekparkettgolv. Maskinparken består av rostfri kyl/frys, glaskeramikhäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin, allt från Siemens. Härifrån nås även den stora terrassen.

Tvättstuga.

 

Badrum.

Stilrent och fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns en väldigt stor duschplats med glasdörr, WC och handfat med kommod.

Terrass.

Fantastisk terrass med ett inbyggt spa-bad, på denna stora terrass som går hela vägen runt till entrén finns även plats för stort matbord, loungemöbler, solstolar osv.

Övre plan.

Allrum.

Härligt allrum med plats för stor soffa, tv-möbler eller dylikt. Här finns även möjlighet att bygga till ett sovrum.

Sovrum.

Master bedroom med väldigt goda förvaringsmöjligheter genom 5 garderober. Två mindre sovrum som även dom har plats för dubbelsäng och förvaring.

Badrum.

Identiskt badrum med det som ligger på nedervåningen, skillnaden är dock att badrummet på övervåningen innerhåller mer förvaringsmöjligheter.

Klädkammare.

 

 

OMRÅDE

Allmänt om området.

Skälby är ett av de mest attraktiva delarna i Järfälla. Här finns flertalet grönområden och stora möjligheter till friluftsaktiviteter. I området finns anläggning för simning, golf, tennis, utförsåkning, ridning och föreningslivet ger också många tillfällen till fritidsaktiviteter. Flertalet kommunikationsmöjligheter.

Kommunikation.

Från Skälby tar man sig med bil till Stockholm City via E18 på ca 20 minuter. Intill området går bussar till Barkarby och Jakobsbergs station där pendeltåget går mot Stockholm city flera gånger i timmen, restid ca 18-20 minuter. Bussen till Barkarby station tar ca 10 minuter.

Närservice.

I närheten till Skälby finns det ett flertal centrum och handelsplatser att välja mellan. Åkermyntans centrum, Jakobsbergs centrum, Veddesta centrum, Vällingby centrum samt handelsplats Barkarby (Outlet).

Skolor.

Grundskola som ligger i närheten är Skälbyskolan som har klasser från förskola till skolår 6 och Björkebyskolan med årskurs 6 - 9. Utöver dessa två finns två andra grundskolor i närområdet. Närmaste gymnasium finns i Jakobsberg.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Småhus
Boarea:
160 Kvm (Föreningens information)
Rum:
5 rum och kök
Badrum:
2
Lägenhetsnr:
2A
Byggnadstyp:
2-plans parhus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Balkong:
Stor terrass med jacuzzi belagd med trätrall.
Förråd:
Ett förråd på ca 5 kvm ingår
Eldstad:
Braskamin
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning:
Vattenburen värme med frånluftsvärmepump
Skattesats:
31.23%
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0

Visningar

Inga visningar

L1660754
L1660753
L1660709
L1660715
L1660718
L1660755
L1660757
L1660740
L1660743
L1660736
L1660730

Planritningar

Vårdkasevägen 20B EP HD Planritning Entré
Vårdkasevägen 20B ÖP HD Planritning Övre

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.