fbpx Västanbergsvägen 2B – URBAN by ESNY

Västanbergsvägen 2B

  • 6 950 000 kr / bud
  • 6 rok
  • 175 kvm + 100 kvm
  • 2118 Kvm Tomt
Välkomna till detta vackra och nybyggda hus på Västanbergsvägen 2B. Här bjuds du på totalt 275 mycket välplanerade kvadrat som disponeras över två våningar med inredd suterrängvåning och varmgarage. Huset färdigställdes 2023 och är därmed i toppskick. Huset är unikt i sitt slag och byggt med lösvirke. Genomgående smakfulla materialval i sobra toner som håller över tid. Huset präglas av fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak och bidrar med fantastiskt ljusinsläpp och en vacker grönskande utsikt. På övre plan återfinns stora sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt fyra väl tilltagna sovrum och två badrum. Runt huset sträcker sig generösa och insynsskyddade uteplatser med utsikt över skogen där det finns gott om utrymme för möblemang och utomhusspa. Nedre plan är inredd med gym, varmgarage, en walk-in-closet samt god förvaring.

Naturnära läge med badsjön Ruggen på promenadavstånd samt Dyviks Marina, även det på promenadavstånd. Lediga båtplatser som ger en tillgång till hela skärgården.

Området har en vacker kustremsa mellan Bammarboda och Björnhuvud, beläget strax norr om Åkersberga. Här bosätter sig fler och fler permanent, många båtintresserade ser
fördelen med Marinan för snabb tillgång till Skärgården och Furusundsleden. Läs gärna
mer om Dyvik Marina på hemsidan: www.dyvik.se. Vägarna sköts av vägföreningen: www.boda-dyvik.se

Gällande kommunikationer så trafikerar buss 620 mellan Åkersberga Station och Norrtälje. Från Dyvik tar det ca 20min till Åkersberga.

Ang närliggande service; Roslags Kulla skola är en liten skola från årskurs F-5 som ligger ca 2 mil norr om Åkersberga. Här finns också förskola med tre avdelningar.

Grill/restaurang och närbutik vid Östanå Färjeläge samt ytterligare trevliga restauranger och en väl tilltagen livsmedelsbutik i Linanäs på Ljusterö om du tar färja eller båten över.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!
Västanbergsvägen 2B Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Philip
Malmqvist

Vill du veta mer kontakta mig på 070-910 66 74 eller philip@urbanbyesny.se

Kontakt
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 935 965.
Kontakt