fbpx William He – URBAN by ESNY
Mäklare

William He

William He: ”Jag har lärt mig att aldrig ge upp”

William He hade egentligen tänkt sig en karriär inom naturvetenskaplig forskning, men snart insåg han att forskarlivet inte var rätt, särskilt för någon som älskar att arbeta med människor. Efter att William tagit sin mäklarlicens genom studier i Fastighetsutveckling med inriktning på fastighetsförmedling vid KTH arbetade han sida vid sida med stjärnmäklaren Niklas Berntzon.

– Det viktigaste jag lärt mig av Niklas är att mäklaryrket är mer än bara ett jobb, det är nästan en livsstil. Jag har också lärt mig att hellre vara noggrann än snabb.

Vid sidan av arbetet spelar William volleyboll på hög nivå. Något han även har nytta av i jobbet.

– Jag har lärt mig att aldrig ge upp, man kan alltid komma tillbaka. Volleyboll är en av de sporter där man verkligen måste passa bollen till någon annan. Du kan vara världens bästa spelare, men du är bara så bra som ditt lag. Det innebär att man måste lyfta andra och få dem att prestera sitt bästa för att nå framgång. Det har jag tagit med mig i mäklaryrket också.

När William He tar sig an ett nytt objekt är det särskilt en sak han lägger märke till.

– När jag kommer in i bostaden är det ljuset jag tittar efter. En mörk bostad kan också ha sin charm, men då får man trycka på mysfaktorn istället för ljusinsläppet.

Williams bästa tips inför en visning är att byta perspektiv.

– Försök att tänka dig bostaden utifrån köparens synvinkel. Vad är det de ser när de kommer in på visningen? Ett välstädat hem gör mycket för första intrycket, liksom att man tänder ljus och ställer fram blommor.