fbpx Teamet – URBAN by ESNY
Sälj med oss

Varje bostadsförsäljning är unik och kundernas önskemål skiljer sig ofta åt. Vissa prioriterar högsta tänkbara slutpris medan andra sätter transaktionssäkerhet främst. Därför vill vi gärna träffa dig så tidigt som möjligt i processen, för att få förståelse för din situation och därefter skräddarsy en passande lösning. Vi går igenom marknadsläge, tidsplan, eventuella värdehöjande förbättringsåtgärder och diskuterar om bostaden bör säljas under hand eller på öppen marknad.

Oslagbar service

Vi sätter en stolthet i att vara tydliga i vår kommunikation och alltid finnas tillgängliga för våra kunder. Du kan kontakta oss i princip dygnet runt, veckans alla dagar. Oftast väljer vi att vara fler än en mäklare i våra säljuppdrag för att snabbt kunna återkoppla till både kunder och spekulanter.

Fantastiskt nätverk

Vi har en levande kontakt med våra spekulanter och uppdaterar löpande vårt register. Vi vet vad spekulanterna letar efter och var de befinner sig i processen. På så sätt kan vi ge träffsäkra rekommendationer och göra många affärer under hand.

Hög kvalitet

En genomgående hög kvalitet är kännetecknande för Urban. Från styling, fotografering och annonsering till visning, uppföljning och hur vi jobbar under budgivning. Vi ligger alltid i framkant och arbetar hårt för att överträffa kundens förväntningar.

Dedikerade medarbetare

Att göra goda affärer ligger i vårt DNA och våra medarbetare jagar ständigt nya rekord. Vi ledsagar dig genom hela försäljningsprocessen och drar oss aldrig för att göra det lilla extra. Allt för att leverera ett så bra slutresultat som möjligt.

Hittar drömboendet

Många som sålt sitt boende letar förstås nytt. Vi har många spännande objekt i vårt nätverk och genomför ofta under hand-försäljningar med bostäder som aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Skulle vi mot förmodan inte ha ett objekt som matchar kundens önskemål ser vi till att hitta det.

    Värdera ditt hem Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.
    eller ring oss direkt på 08 410 959 80.