fbpx Dalgångsgatan 22 – URBAN by ESNY
Projekt

Toltorpshöjd

Välkommen till ett boende som överträffar förväntningarna i attraktiva Toltorpsdalen. Här finner du din nya exklusiva bostad med närhet till kommunikationer, service och fantastiska grönområden. Dessa unika radhus och lägenheter erbjuder ett modernt och ljust boende med alla tänkbara bekvämligheter.

De ljusa och väldisponerade radhusen erbjuder tre etage med badrum på varje våningsplan. Takterrassen med kvällssol och utsikt är idealisk för både matplats och solsäng. Planlösningen är smart utformad med extra takhöjd, vilket skapar utrymme för socialt umgänge och god sömn.
Toltorpshöjd erbjuder också unika lägenheter i varierande storlekar, vissa med två etage och takterrass. Även här är planlösningen väl genomtänkt med extra takhöjd för en rymlig och luftig känsla.

Läget är oslagbart – höjden ger ett rikligt ljusinsläpp och från terrassen har du en imponerande utsikt över området samt de närliggande grönområdena, Säfjällets naturreservat och Änggårdsbergen. Materialen är noggrant utvalda och av högsta kvalitet för att skapa ett unikt hem. Fasaderna är klädda i exklusiv grå skiffer med träinramning högst upp.

Då boendet säljs som bostadsrätt har du en så enkel vardag du kan få. Föreningen kommer bestå av 12 lägenheter och föreningen kommer vara så lågt belånad det är möjligt. Till varje lägenhet hör en parkering med nära eller direkt anslutning med boendet.

Kommunikationerna är utmärkta med en busshållplats precis utanför och korta cykelavstånd till både Sahlgrenska och Mölndals Galleria. För dig som kör bil finns ett lättillgängligt parkeringsgarage under huset. Området är också perfekt för familjer med förskolor och skolor i närheten.

Ta chansen att äga detta exceptionella boende som kombinerar hög standard med centralt läge och enastående utsikt.

    Intresseanmälan Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snart med mer
    information om projektet och säljstart.

    Aktuella projekt