fbpx

Det här är Urban by ESNY

Urban by ESNY är ett syskonföretag till Eklund Stockholm New York. När vi startade Urban var det med samma höga ambitionsnivå som hos ESNY, helt enkelt att bli en mäklare utöver det vanliga. Med bästa möjliga service och nytta för våra kunder. Men denna gång med förorten i fokus.

Vi har stor kunskap om bostäder i förorten och vet hur man skapar bra affärer.

The Urban way of working

Ett samarbete med oss kännetecknas av stort engagemang från första mötet till genomförd affär. Vi drivs av framgång och då menar vi både din framgång och vår egen. Därför vill vi träffa dig så tidigt som möjligt, redan när du börjar fundera på att sälja din bostad.

Då kan vi hjälpa dig med råd om hur du ska gå tillväga och vi kan ge dig en tydlig bild av hur mycket du kan räkna med att sälja din bostad för. Och vilka insatser som kan öka potentialen. Sen hoppas vi att du väljer att samarbeta med oss.

När vi sätter igång tar vi hand om marknadsföringen av din bostad och ser till att den presenteras på bästa möjliga sätt. Vi tar hand om fotografering, texter och annonsering. Förutom annonsering på Hemnet så har vi våra egna digitala och sociala kanaler som har mycket hög räckvidd och stort intresse från köpare.

När vi väl är igång tar vi hand om allt fram till att försäljningen är genomförd och vi håller hela tiden en tät kontakt med dig. Till exempel kan du följa den spännande budgivningen via din telefon. Vi ser fram emot att göra affärer ihop!

Vårt arbete steg för steg

Det är många saker att hålla reda på när man säljer en bostad. Marknadspriser, marknadsföring, juridik och ekonomiska frågor. Men var lugn, vi tar hand om allt!

1. Ett förutsättningslöst möte

Vi träffar dig gärna så tidigt som möjligt när du börjar fundera på att sälja din bostad. Vi bjuder på en värdering av din bostad och kan ge dig värdefulla råd tidigt i processen.

2. Vi sätter igång

När vi sätter igång vårt samarbete tecknar vi ett förmedlingsuppdrag, ett kontrakt mellan oss. Sen sätter vi full fart med att lägga en smart marknadsplan som hjälper oss att nå ut så brett som möjligt med din bostad. Ju fler vi når, desto bättre möjlighet att hitta rätt köpare och prisnivå.

3. Rätt förberedelser

Vi hjälper dig att förbereda bostaden för fotografering och visning. Här kan vi erbjuda hjälp från erfarna stylister som ger bostaden det där lilla extra. Sen låter vi någon av våra erfarna bostadsfotografer ta smakfulla bilder. Efter att du godkänt bilder och beskrivningar lägger vi ut bostaden på vår hemsida, Hemnet och Bovision.

4. Visning & budgivning

När det blir dags för visning är din mäklare på plats och lägger en sista finish innan dörren slås upp för intresserade köpare. Normalt sett sker ytterligare en visning för de som visat intresse och inger toppskänsla en viktig roll. Vi håller hela tiden en tät kontakt med dig. Till exempel kan du följa den spännande budgivningen via din telefon.

5. Dags att skriva kontrakt

När vi väl hittat rätt köpare och pris tar vi hand om alla aspekter kring kontraktsskrivning, juridiska frågor och banktransaktioner.

6. Tillträde

Fram till tillträdet sköter vi kontakten mellan dig och din köpare och ser till att alla villkor är uppfyllda innan tillträdet kan ske. Din bostad har fått en ny lycklig ägare.