fbpx Christopher Magnusson – URBAN by ESNY
Mäklare

Christopher Magnusson

Christopher Magnusson: ”Insatsen, förtroendet och kunskapen har stor betydelse för slutpriset”
Christopher Magnusson började som mäklare eftersom han tyckte att det fanns ett behov av utomordentlig service på marknaden – och enligt kundomdömena är han helt klart en säljarfavorit. Redan under sitt första år sålde Christopher 40 bostäder.

– Jag gillar att överträffa andras förväntningar. När vi gick ut med ett utgångspris som låg högre än rekordet i området, och där vi sedan satte rekord med cirka 15 procent, det var där jag insåg att insatsen, förtroendet och kunskapen har stor betydelse för slutpriset.

 Vad kännetecknar dig annars som mäklare?
– Jag är lättillgänglig som i att jag alltid svarar direkt, eller tar reda på svar inom kort. Jag är socialt begåvad som i att jag är lättsam, lyssnande och inger förtroende. Jag är positiv och den energin smittar av sig.

Christophers strävan efter resultat och helnöjda kunder driver honom att gå upp 05.15 för att möta dagens möjligheter. Att få se människors hem och hjälpa dem att sy ihop affärsmodeller som passar deras situation är det bästa han vet.

På fritiden tar han gärna Ducatin ner till Halmstad eller ut i skärgården.

– Jag tycker också att det är grymt kul med padel eller tennis och mitt fokus är alltid att vinna.

Själv drömmer Christopher Magnusson om att bo vid havet, med panoramafönster ut mot det blå och utan någon som helst insyn.

– Jag är väldigt intresserad av båtar och behöver kanske också lugnet som infinner sig vid vatten.

Christophers sålda objekt
Såld
Härryda, Ryahedsvägen 5
Såld
Stensjön, Höjdgatan 167
Såld
Everöd, Lyngsjövägen 55